خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

قالیباف: با دوقطبی‌های کاذب ظرفیت و انرژی جامعه را هدر ندهیم

قالیباف: با دوقطبی‌های کاذب ظرفیت و انرژی جامعه را هدر ندهیم رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر مبتنی‌بر دانش گام برداریم، به قدرت حل مسئله می‌رسیم، گفت: با دوقطبی‌های کاذب ظرفیت و انرژی جامعه را هدر ندهیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 15
کد خبر: ۲۲۸۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد باقر قالیباف» عصر امروز در افتتاحیه چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن که در سالن اجلاس سران برگزار شد با بیان اینکه اگر به دنبال هدایت هستیم باید به فرهنگ قرآن تکیه کرد، گفت: بدون شک هدایتی که برخواسته از قرآن باشد به سمت رشد و تحول حرکت خواهد کرد. قرآن کریم، کتاب حکمرانی، اداره جامعه و رشد جامعه است.

وی یادآور شد: مقام معظم رهبری در عید مبعث به همین موضوع اشاره کردند که انقلاب اسلامی در ادامه بعثت و برانگیختگی برای تحول و رشد و احیای مجدد اسلام و عزت مسلمین است.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: این انقلاب رو به جلو ادامه دارد و ان‌شاءلله پیش خواهد رفت به طوری که دیده‌ایم چه تاثیراتی در اتحاد مسلمین و مقابله با استکبار و رژیم جنایتکار و کودک کش صهوینستی داشته و امت اسلامی ایستاده است.

قالیباف افزود: ما به دنبال هدایت برخواسته از مکتب قرآن هستیم، مخصوصا امروز در نظام اسلامی این وظیفه را داریم که بتوانیم با درایت، جامعه را به سمت رشد و تکامل در ابعاد مادی و معنوی پیش ببریم.

وی با یادآوری اینکه مهمترین وظیفه ما اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه است، اظهار کرد: اگر می‌خواهیم ببینیم آیا در این مسیر حرکت می کنیم و قرآن را با تدبر می‌آموزیم، باید آن را در همه شئونات زندگی پیش ببریم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر مبتنی‌بر دانش گام برداریم، به قدرت حل مسئله می‌رسیم، گفت: با دوقطبی‌های کاذب ظرفیت و انرژی جامعه را هدر ندهیم./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار